Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Zadelmeting

Wanneer is een zadelmeting noodzakelijk?
Wij adviseren je om een goede bikefit te laten doen voordat je een nieuw zadel aanschaft, omdat veel klachten worden opgelost dankzij een optimale zitpositie. Blijk je toch een verkeerd zadel te hebben, dan kun je met behulp van een IDMatch zadelmeting jouw perfecte zadel aan laten meten.

IDMatch Smart Caliper
Door middel van de IDMatch Smart Caliper kan jouw ideale zadel worden geadviseerd, dit wordt gedaan door het meten van 3 maten. De dikte van de bovenbenen, de bekkenafstand en de flexibiliteit van het bekken. Aan de hand van deze maten kunnen we het beste type zadel bepalen. Klik hier voor een filmpje over hoe wij kunnen bepalen welk type zadel voor jou ideaal is.

Selle Italia zadels
De zadels van Selle Italia zijn onderverdeeld in 4 categorieën; S1, S3, L1 en L3. De S zadels zijn smaller en de L zadels zijn breder, de keuze is afhankelijk van de afstand tussen de zitbotjes maar ook je persoonlijke voorkeur. De nummers achter de maten hebben ook een betekenis. De 1 staat voor een zadel zonder uitsparing, dit houdt in dat dit zadel geschikt is voor mensen die hun bekken niet ver naar voren kantelen en daarom dus ook geen "flow technologie" nodig hebben. De 3 staat voor mensen die hun bekken verder naar voren kantelen en daarom hebben deze zadels een opening, deze zogenaamde "gleuf" geeft meer drukverlichting op onder andere het schaambeen en de weke delen.

zadels-selle-italia-maxibikes

Selle Italia zadel varianten
S1 – Smalle zitbotafstand en weinig bekkenrotatie
S3 – Smalle zitbotafstand en veel bekkenrotatie
L1 – Brede zitbotafstand en weinig bekkenrotatie
L3 – Brede zitbotafstand en veel bekkenrotatie

Waarom een Selle Italia zadel bij Maxibikes kopen?
Wij bieden een complete IDMatch zadelmeting aan voor slechts € 25,00. Koop je vervolgens een Selle Italia zadel dan is de meting geheel gratis en betaal je uitsluitend het zadel. Je hebt voor een bepaalt type zadel gekozen maar hij bevalt toch niet helemaal, dan kom je hem binnen 30 dagen gewoon omruilen voor een ander type. Succes gegarandeerd!

Mogelijkheden en prijzen
Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op onze bikefitting tarieven pagina!

Wil je een afspraak voor een zadelmeting maken? Bel met 0341-258410 of stuur ons een bericht>>

 

597