Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Zadelmeting

zadelmeting-zadeldruk meting nunspeet .jpg

Wanneer is een zadelmeting noodzakelijk?
Wij adviseren je om eerst een goede bikefit te laten doen voordat je een nieuw zadel aanschaft, omdat veel klachten worden opgelost dankzij een optimale zitpositie. Blijk je toch een verkeerd zadel te hebben, dan kun je met behulp van een IDMatch zadelmeting jouw perfecte zadel aan laten meten.

IDMatch meting en zitbotmeting
Door middel van de IDMatch Smart Caliper kunnen wij het ideale zadel adviseren en dit wordt gedaan door het meten van 3 maten; de dikte van de bovenbenen, de heupbreedte en de flexibiliteit van het bekken. Aan de hand van deze maten kunnen we mede het beste type zadel bepalen. Wij meten tevens de afstand tussen je zitbotten om met name de breedte van het zadel te kunnen bepalen. Klik hier voor een filmpje over hoe wij te werk gaan met de IDMatch Smart Caliper.

Selle Italia zadels zijn toonaangevend
De zadels van Selle Italia zijn onderverdeeld in 4 categorieën; S1, S3, L1 en L3. De S zadels zijn smaller en de L zadels zijn breder, de keuze is afhankelijk van de afstand tussen de zitbotjes maar ook je persoonlijke voorkeur. De nummers achter de maten hebben ook een betekenis. De 1 staat voor een zadel zonder uitsparing, dit houdt in dat dit zadel geschikt is voor mensen die hun bekken niet ver naar voren kantelen en daarom dus ook geen "flow technologie" nodig hebben. De 3 staat voor mensen die hun bekken verder naar voren kantelen en daarom hebben deze zadels een opening, deze zogenaamde "gleuf" geeft meer drukverlichting op onder andere het schaambeen en de weke delen.

zadels-selle-italia-maxibikes

Selle Italia zadel varianten
S1 – Smalle zitbotafstand en weinig bekkenrotatie
S3 – Smalle zitbotafstand en veel bekkenrotatie
L1 – Brede zitbotafstand en weinig bekkenrotatie
L3 – Brede zitbotafstand en veel bekkenrotatie

Waarom een Selle Italia zadel bij Maxibikes kopen?
Wij bieden een complete IDMatch zadelmeting aan voor slechts € 50,00. Koop je vervolgens een Selle Italia zadel bij ons maar bevalt hij toch niet helemaal, dan kom je hem binnen 30 dagen gewoon omruilen voor een ander type zadel. Succes gegarandeerd!

Mogelijkheden en prijzen
Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op onze bikefitting tarieven pagina!

Wil je een afspraak voor een zadelmeting maken? Bel met 0341-258410 of stuur ons een bericht>>

 

Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

597