Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Zadelmeting

Zadelmeting Selle San Marco en Selle Italia
Laat voordat je een nieuw zadel aanschaft een goede dynamische bikefit uitvoeren, dit omdat veel klachten worden opgelost dankzij een professionele bikefit. Blijk je toch een verkeerd zadel te hebben, dan kun je dankzij een zadelmeting van ID-Match jouw perfecte zadel aan laten meten.

ID-Match Smart Caliper
Dankzij de ID-Match Smart Caliper wordt jouw ideale zadel gemeten, dit wordt gedaan door het meten van 3 maten. De dikte van de bovenbenen, de bekkenafstand en de flexibiliteit van het bekken. Als je al deze maten doorrekent dan kom je uiteindelijk tot het meest ideale zadel.

Selle San Marco en Selle Italia zadels
De zadels van Selle San Marco en Selle Italia zijn onderverdeeld in 6 categorieën, S1, S2, S3, L1, L2, L3. De S zadels zijn van 131mm. tot 136mm. en de L zadels zijn van 145mm. tot 150mm. De nummers achter de maten hebben ook een betekenis. De 1 staat bijvoorbeeld voor een zadel zonder centrale opening, dit houdt in dat dit zadel geschikt is voor mensen die hun bekken niet ver naar voren kunnen kantelen en daarom dus ook geen flow-technologie nodig hebben. De 2 staat voor een kleine opening in het zadel, dit is perfect voor mensen die hun bekken gemiddeld kunnen kantelen en dus behoefte hebben aan een zadelvorm die drukverlichting geeft. De 3 staat voor mensen die hun bekken verder naar beneden draaien en daarom hebben deze zadels een grote opening, deze zadels geven een maximale drukverlichting.

Overzicht zadel type Selle San Marco en Selle Italia
S1 – Smalle zitbotafstand en weinig bekkenrotatie
S2 – Smalle zitbotafstand en gemiddelde bekkenrotatie
S3 – Smalle zitbotafstand en veel bekkenrotatie
L1 – Brede zitbotafstand en weinig bekkenrotatie
L2 – Brede zitbotafstand en gemiddelde bekkenrotatie
L3 – Brede zitbotafstand en veel bekkenrotatie

Brede keuze Selle San Marco en Selle Italia zadels
Selle San Marco en Selle Italia hebben een enorm breed aanbod zadels, er is bijvoorbeeld een gel zadel voor mensen die langer dan 6 uur op de fiets zitten. Ook hebben ze een zadel met een extra grote opening voor fietsers die nog meer comfort willen en niet voldoende hebben aan een S3 of L3 zadel, dit is voor die mensen het perfecte zadel.

Prijzen en tijdsduur zadelmeting
Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op onze bikefitting tarieven pagina!

Waarom een Selle San Marco of een Selle Italia zadel bij Maxibikes kopen?
Wij bieden een ID-Match zadelmeting aan voor slechts € 20,-, maar koop je vervolgens een Selle San Marco of een Selle Italia zadel dan is de meting geheel gratis en betaal je uitsluitend het zadel. Ook hebben we een niet goed geld terug garantie. Koop je bij ons een zadel maar bevalt hij toch niet helemaal, dan kom je hem binnen 30 dagen gewoon terugbrengen. Ga voor gedegen advies en service naar de specialist!

Klik hier voor een duidelijk filmpje over het bepalen van jouw ideale zadel.

Wil je een afspraak voor een zadelmeting maken? Bel met 0341-258410 of stuur ons een bericht>>

 

597