Informatie nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Klantwaardering

Beoordelingen
9.6 (van 0 - 10)
Gebaseerd op 13 klantbeoordelingen
Meest recente beoordeling: 22-06-2020
Scoreverdeling
Service
 
 
9.0
Collectie
 
 
9.4
Deskundigheid
 
 
9.6
Kwaliteit
 
 
9.5
Zou u ons aanbevelen
 
 
9.7
Beoordeel zelf!
Resultaat 1 - 5 van 13

 •  
  Marcel Torensma
  uit Nietap
  Gemiddelde score: 10.0
  schreef op 22 juni 2020:
  “Orbea Orca M20iLtd-D”
  Nadat ik hem vrijdag bij jullie opgehaald had, heb ik hem 's avonds gelijk in elkaar gezet. Zaterdagochtend het stuurlintje er om gelegd en daarna de fiets af laten stellen. En natuurlijk zaterdagmiddag gelijk een rit gemaakt. Wat rijdt die fiets lekker. Vooral in bochten merk ik verschil met mijn vorige fiets. Ik ben dan ook super blij met de fiets. Bedankt voor de levering van deze vette bak.
 •  
  Erik Koetsier
  uit Epe
  Gemiddelde score: 10.0
  schreef op 15 juni 2020:
  “Orbea Orca Aero”
  Door het zoeken naar een Orbea dealer terecht gekomen bij Maxibikes. Tijdens mijn 1e bezoek werd mijn gevoel bevestigd. Professioneel (onder het genot van heerlijke koffie) werd ik te woord gestaan en kreeg een duidelijk en eerlijk advies van Wesley. Na een proefrit op de Orbea Orca aero was ik gelijk verkocht en al snel was de deal rond. Na het fine tunen van de Orbea heb ik haar gelijk meegenomen. Wat een super fiets ! En wat een fijne zaak! Geen opdringerige verkoop , eerlijk, ,gepassioneerd en vakkundig! Thanks !
 •  
  Alexander van der Wiel
  uit Bussum
  Gemiddelde score: 9.0
  schreef op 06 juni 2020:
  “Orbea Oiz M30”
  Ik heb mijn Orbea Oiz M30 nu al een tijdje en hij bevalt me enorm, hij stuurt als een scheermes en de vering werkt boven verwachting goed met de Squidlock. Een paar lichtere wielen staan nog op mijn verlanglijstje maar die gaan er zeker komen, dan is hij helemaal perfect. Ik zal jullie van harte aanbevelen bij iedereen, top zaak!!!
 •  
  Folkert Visser
  uit Nunspeet
  Gemiddelde score: 9.4
  schreef op 22 mei 2020:
  “Testrit met Orbea Oiz TR (Trail)”
  Ik heb bij MaxiBikes een testrit mogen maken met de Orbea Oiz TR, een nog meer allround-versie van Orbea Oiz full-suspension XC bike. Met de "gewone" Oiz kom je niks tekort, maar die extra 20mm veerweg en de dropper-zadelpen geven je het gevoel dat alles mogelijk is. Door de 20mm extra veerweg komt de fiets vòòr iets meer omhoog dan achter, waardoor de geometrie 1 graad verandert. Dat zorgt er bijvoorbeeld voor dat de Oiz TR in mul zand super stabiel voelt. Dus zelfs in Nederland heb je er wel wat aan, zeker in deze droge tijden. Ik rijd normaal op een hardtail en dat voelt natuurlijk wel wat sneller aan , maar het comfort dat deze fully biedt zal op een lange rit zeker zijn voordeel bewijzen. Een speciale ervaring is wel de wijze waarop je wortelpassages te lijf kunt gaan op de Oiz TR. In de afdaling strijkt de fiets alles glad en kun je rustig blijven zitten, maar de beklimmingen zijn helemaal grandioos, want ook over zware wortelpassages rijd je simpel naar boven. Eigenlijk is het enige nadeel van deze fiets dat het allemaal te makkelijk wordt :-) Als testfiets had ik een maatje XL mee en dat beviel mij bijzonder goed. hierdoor leek de iets gestrektere zitpositie meer op die van mijn hardtail. In de afdalingen laat je de dropper zakken en zit je alsnog super comfortabel en stabiel. Met toevoeging van een squid-lock is dit een fiets waar ik helemaal voor zou gaan. Wesley bedankt voor deze geweldige ervaring. Voor een Orbea moet je bij Maxi Bikes in Nunspeet zijn!
 •  
  Sander
  uit Garderen
  Gemiddelde score: 10.0
  schreef op 22 mei 2020:
  “leuke zaak!”
  Als beginnend fietser was ik op zoek naar een goedkope racefiets en ik ben bij een aantal winkels geweest. Bij Maxibikes namen ze echt de tijd om me te adviseren over wat voor een soort fiets ik het beste kan kopen. Het is de Orbea Avant H30 in het zwart geworden, hij bevalt me erg goed en ik heb al de nodige kilometers gereden. Ik kan Maxibikes zeker aanbevelen.

560