Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Vering onderhoud

Wij onderhouden voorvorken en achterdempers van Orbea fietsen
Omdat wij een Orbea store zijn kunnen uiteraard alle Orbea rijders bij ons terecht voor jaarlijks onderhoud, een complete revisie of het persoonlijk afstellen van de vering. Deze service bieden wij dus niet aan voor andere fietsmerken. We rekenen vaste prijzen, monteren zoveel mogelijk originele onderdelen en bieden volledige garantie.

Laat je vering regelmatig onderhouden
Zorg ervoor dat je vering optimaal functioneert en voorkom onnodige slijtage, daarom adviseren de meeste merken om jaarlijks onderhoud te laten doen bij een specialist. De bekende merken zoals Rockshox, Suntour en Fox geven op nieuwe vering standaard 2 jaar fabrieksgarantie, bij Fox heb je hierop uitsluitend recht als je binnen een jaar een servicebeurt hebt laten uitvoeren.

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt!
Om een afspraak te maken kun je ons bellen, mailen of maak eenvoudig gebruik van onderstaand formulier. Vul je gegevens in en laat weten op welke datum je je fiets of vering zou willen brengen, vervolgens ontvang je per mail een afspraakbevestiging. De doorlooptijd voor het onderhoud is afhankelijk van het merk en de soort werkzaamheden, maak daarom tijdig een afspraak!

Wil je een afspraak voor vering onderhoud maken? Stuur ons een bericht>>

 

fox-voorvork-onderhoud-maxibikesfox-achterdemper-onderhoud-maxibikesfox-vering-onderhoud-maxibikes
 

Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

746