Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Onze werkwijze

Waarom naar Maxibikes?
Bij de traditionele fietsenwinkels worden meestal meerdere merken fietsen verkocht en dit soort zaken zijn vaak niet echt gespecialiseerd in sportfietsen. Ze verkopen ze maar bieden ze ook gedegen advies en zorgen ze dat jij goed op je fiets komt te zitten? Maxibikes is exclusief dealer van het merk Orbea en wij richten ons dan ook uitsluitend op dit populaire merk met een enorm aanbod in sportieve mountainbikes, racefietsen, triatlonfietsen en kinderfietsen. De meeste types kunnen wij je laten zien in onze Orbea store, wij hebben een grote diversiteit op voorraad en meerdere types kunnen worden getest.

Persoonlijke ervaringen met Orbea
Omdat wij zelf actief zijn in de (wedstrijd)sport kunnen wij uit eigen ervaring adviseren over de meeste modellen, daarom kunnen wij beter bepalen welk type het beste past bij jouw wensen. Ben je een toerrijder, een wedstrijdrijder of ben je misschien op zoek naar een Orbea met uitzonderlijke of specifieke eigenschappen? Voor elk soort fietser is er altijd een geschikt model en wij adviseren je hier graag over!

Bij Maxibikes kun je een Orbea testen
Bij Maxibikes bieden wij je de mogelijkheid om diverse modellen te kunnen testen, tenslotte wil je weten wat de rij-eigenschappen van de gewenste fiets zijn. Of misschien heb je nog nooit op een racefiets of mountainbike gereden en wil je eens ervaren of een dergelijke fiets iets voor jou is. Er is tegenwoordig veel interesse in het testen van racefietsen met schijfremmen en full suspension mountainbikes.

Een bikefit bij aankoop van een Orbea
Het is belangrijk om voor aanschaf van een fiets te bepalen of jouw favoriete model wel echt geschikt is voor jouw lichaamsmaten. Daarom doen wij graag vooraf een meting om een beeld te krijgen welk type fiets en uiteraard welke maat ideaal is voor jouw lichaamsbouw. Bij aflevering doen wij een gratis bikefit zodat je echt goed op je fiets komt te zitten, de statische bikefit kun je uiteraard eenvoudig uitbreiden naar een dynamische bikefit.

Met de Myo designer maak je een unieke Orbea
Een unieke mogelijkheid die door Orbea wordt geboden is de "MyO designer" die je in staat stelt om een fiets in jouw favoriete kleuren en afmontage te ontwerpen. Je kiest in een gebruiksvriendelijke online design module je gewenste model, type, afmontage, kleuren en uiteindelijk bestel je eenvoudig een unieke Orbea waar er geen tweede van bestaat. Als dat niet gaaf is?!

Maxibikes is een Orbea specialist
Wij verkopen uitsluitend het merk Orbea en wij kunnen je over alle modellen uitgebreid informeren, je wilt toch graag goed advies?! We nemen alle tijd voor je en onder het genot van een kop koffie vertellen we je graag over alle mogelijkheden en wat de verschillen zijn tussen de vele modellen, want de keuze is enorm. Het blijft voor ons niet alleen bij de verkoop van een fiets want we willen dat je goed gepositioneerd op je fiets komt te zitten, zo haal je meer plezier uit het fietsen en worden je prestaties beter. Indien gewenst adviseren we je graag over het onderhouden en afstellen van je fiets, maar bijvoorbeeld ook over de voordelen van "tubeless rijden" of met welke bandendruk je het beste kunt rijden.

Bij Maxibikes heb je altijd de beste deal!
Als je naar Maxibikes gaat dan ga je niet naar een standaard fietsenwinkel, je gaat naar een echte Orbea specialist! Door onze werkwijze, hoge inkoop volumes en een professionele bikefit kunnen wij je altijd een interessant voorstel bieden. Daarbij worden de fietsen rijklaar afgeleverd en tevens bieden wij een gratis servicebeurt aan. Kom eens bij ons langs en we vertellen je graag persoonlijk meer over het fantastische merk Orbea!
 

558