Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

orbea oiz - orca - alma 2022 kopen.jpg

Orbea testcenter

Orbea specialist

grootste assortiment

levenslange garantie

bikefitting

Orbea powered by Maxibikes!

Maxibikes is exclusief dealer van Orbea
Bij Maxibikes in Nunspeet vind je het grootste assortiment Orbea fietsen! Orbea is het snelst groeiende sportfiets merk in Nederland en marktleider in Spanje. Het Baskische merk maakt al meer dan 90 jaar fietsen en biedt een breed aanbod mountainbikes, racefietsen, triatlonfietsen, gravelbikes en kinderfietsen.

Kom naar hét Orbea testcenter van Nederland
Wij hebben een groot aantal Orbea testfietsen klaar staan zodat je zelf kunt ervaren welk model het beste bij jouw wensen past. Laat je overtuigen door de fiets van jouw dromen eens goed aan de tand te voelen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak, ervaar het zelf!

Maxibikes is een erkend IBFI bikefit center
Uiteraard adviseren wij op professionele basis welke maat fiets voor jou geschikt is en zorgen wij ervoor dat je goed gepositioneerd op je nieuwe Orbea komt te zitten. Maar wij "fitten" ook graag fietsers die niet over een Orbea beschikken, voor een professionele fietsmeting is iedereen welkom bij Maxibikes!

De Myo design configurator van Orbea
Een zeer groot aantal Orbea fietsen wordt geheel op maat gemaakt en dankzij het gebruiksvriendelijke MyO design systeem stel je een compleet unieke fiets samen. Wat is er mooier dan dat je zelf de looks van je fiets kunt bepalen, dat is waar Orbea zich mee onderscheidt van alle andere merken.

bikefit - fietsmeting - nunspeet - harderwijk - ermelo - elburg.jpg

Langere levertijden voor Orbea 2022 fietsen 
Doordat leveranciers niet voldoende en niet snel genoeg onderdelen kunnen leveren zijn de levertijden een stuk langer dan gewoonlijk. De 2021 collectie is al geruime tijd niet meer leverbaar en momenteel kunnen er helaas ook geen nieuwe 2022 modellen besteld worden. Vraag ons naar de actuele beschikbaarheid en indicatieve levertijden van fietsen die wij op dit moment in order hebben staan. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, stuur ons een bericht!

Koop je favoriete 2022 model bij dé Orbea specialist!
Ben je op zoek naar een specifiek model of uitvoering? Neem dan contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid van de complete Orbea 2022 collectie! Dit zijn de populairste modellen voor dit jaar: Orbea Alma, Orbea Oiz, Orbea Orca, Orbea Avant, Orbea Occam, Orbea Laufey, Orbea Terra.

Welkom bij de Orbea family
Maxibikes is dé specialist van Orbea in Nederland! Wij kunnen je over alle modellen uit eigen ervaring adviseren en hebben een breed aanbod fietsen in onze store. Tevens stellen wij diverse modellen beschikbaar om een uitgebreide proefrit te kunnen maken, bel of mail ons voor de beschikbaarheid van testfietsen. Bij elke Orbea bieden wij standaard een gratis professionele bikefitting aan, deze wordt vakkundig uitgevoerd door één van onze IBFI gecertificeerde bikefitters. Wij vinden dat je een perfecte fietshouding op je Orbea moet hebben voor maximaal plezier en prestatie, welkom bij de "Orbea family"!

Blessure of pijntjes? Maak een afspraak voor een professionele bikefitting!
Heb je een blessure die maar niet over wil gaan dan is het zeker aan te bevelen om eens naar je fietshouding te laten kijken! Maar ook als je tijdens je rit last van je rug, nek of knieën krijgt is de kans groot dat je niet helemaal goed op je fiets zit en dat een professionele fietsmeting dit kan verhelpen. Wil je er zeker van zijn dat je maximaal en optimaal je kracht over kunt brengen op je pedalen dan kunnen onze IBFI gecertificeerde bikefitters je door middel van een fietsmeting hierbij helpen. 

525