Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

orbea dealer - testen - specialist - goedkoop - aanbieding.jpg

Orbea testcenter

Orbea specialist

levenslange garantie

bikefitting

zadelmeting

Ga voor je Orbea naar Maxibikes!

Maxibikes is exclusief dealer van Orbea
Bij Maxibikes in Nunspeet vind je het grootste assortiment Orbea fietsen! Orbea is momenteel het snelst groeiende sportfiets merk in Nederland en marktleider in Spanje. Het Baskische merk is het oudste fietsmerk en biedt een breed aanbod mountainbikes, racefietsen, triatlonfietsen, gravelbikes en kinderfietsen.

Maxibikes is hét Orbea testcenter van Nederland
Wij hebben een groot aantal Orbea testfietsen klaar staan zodat je zelf kunt ervaren welk model het beste bij jouw wensen past. Laat je overtuigen door de fiets van jouw dromen eens goed aan de tand te voelen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak, ervaar het zelf!

De Myo design configurator van Orbea
Een zeer groot aantal Orbea fietsen wordt geheel op maat gemaakt en dankzij het gebruiksvriendelijke MyO design systeem stel je een compleet unieke fiets samen. Wat is er mooier dan dat je zelf de looks van je fiets kunt bepalen, dat is waar Orbea zich mee onderscheidt van alle andere merken.

Maxibikes is een erkend bikefit center
Uiteraard adviseren wij op professionele basis welke maat fiets voor jou geschikt is en zorgen wij ervoor dat je goed gepositioneerd op je nieuwe Orbea komt te zitten. Wij "fitten" ook graag fietsers die niet over een Orbea beschikken, iedereen is van harte welkom bij Maxibikes in Nunspeet!

bikefit - fietsmeting - nunspeet - harderwijk - ermelo - elburg.jpg

Welkom bij de Orbea family!
Maxibikes is dé specialist van Orbea in Nederland! Wij kunnen je over alle modellen uit eigen ervaring adviseren en hebben een breed aanbod fietsen in onze store. Tevens stellen wij diverse modellen beschikbaar om een uitgebreide proefrit te kunnen maken, bel of mail ons voor de beschikbaarheid van testfietsen. Bij elke Orbea bieden wij standaard een gratis professionele fietsmeting aan, deze wordt vakkundig uitgevoerd door een IFBI gecertificeerde bikefitter. Wij vinden gewoon dat je een perfecte fietshouding op je Orbea moet hebben voor maximaal plezier en prestatie, welkom bij de "Orbea family"!

Koop je favoriete 2021 model bij dé Orbea specialist!
Ben je op zoek naar een specifiek model of uitvoering? Neem dan contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid van de complete Orbea 2021 collectie! Dit zijn de meest populaire modellen voor dit jaar: Orbea Alma, Orbea Oiz, Orbea Orca, Orbea Avant, Orbea Occam, Orbea Laufey, Orbea Terra.

Introductie van de Orbea 2022 modellen
Doordat leveranciers niet voldoende en snel genoeg onderdelen kunnen leveren lopen de levertijden van onze fietsen helaas op. mede daarom zal de introductie van de Orbea 2022 modellen later dan gewoonlijk plaatsvinden. Goede reden dus om niet langer te wachten met het bestellen van je favoriete bike!

525