Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Orbea onderhoud

Laat je Orbea onderhouden bij dé specialist!
Wij zijn uitsluitend gericht op één merk dus we mogen ons met trots de enige échte specialist van Nederland noemen. Bij ons kun je naast testen, advisering en verkoop ook terecht voor het laten onderhouden van je Orbea. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van Orbea originele onderdelen, voor de overige onderdelen kiezen wij uitsluitend voor A-kwaliteit zodat we onderhoud van een hoog niveau kunnen garanderen.

Wij onderhouden uitsluitend Orbea fietsen
Omdat wij een specialist zijn betekent dit dat wij al onze energie en tijd investeren in het merk Orbea, wij hebben dan ook alle benodigde kennis van dit merk in huis. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en dus kiezen wij ervoor om geen onderhoud aan andere merken fietsen te doen, wij vinden dat onze Orbea klanten alle mogelijke aandacht verdienen. Onze klanten kunnen daarbij vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de wedstrijdsport op het hoogste niveau!

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt!
Om een afspraak te maken kun je ons bellen, mailen of maak eenvoudig gebruik van onderstaand formulier. Vul je gegevens in en laat weten op welke datum je je fiets zou willen brengen, vervolgens ontvang je per mail een afspraakbevestiging en kun je aangeven welke werkzaamheden je wilt laten uitvoeren. We streven naar een doorlooptijd van 5 werkdagen voor het onderhoud, sneller kan eventueel in overleg. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten!

Wil je een afspraak voor onderhoud maken? Stuur ons een bericht>>

 

maxibikes-orbea-reparatie    maxibikes-orbea-werkplaats-bikeshop    maxibikes-orbea-onderhoud
 

Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

739