Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Orbea onderhoud

Laat je Orbea onderhouden bij de specialist!
Wij zijn uitsluitend gericht op één merk en we mogen ons dan ook met trots de enige "Orbea Concept Store" van Nederland noemen. Bij ons kunt je naast testen, advisering en verkoop ook terecht voor het laten onderhouden van je Orbea fiets. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van Orbea originele onderdelen, voor de overige onderdelen kiezen wij uitsluitend voor A-kwaliteit zodat we een hoog niveau van onderhoud kunnen garanderen.

Wij onderhouden uitsluitend Orbea fietsen!
Wij zijn een specialist en dat betekent dat wij al onze energie en tijd steken in het merk Orbea, wij hebben dan ook alle kennis van dit merk in huis. Omdat wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit kiezen wij ervoor om geen onderhoud aan andere merken fietsen te doen, wij vinden dat onze Orbea klanten alle mogelijke aandacht verdienen. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de wedstrijdsport op het hoogste niveau!

Onze werkwijze
Maak eenvoudig gebruik van onderstaand formulier. Je vult de gewenste werkzaamheden in en ook wanneer je je Orbea zou willen afgeven, vervolgens ontvang je een afspraakbevestiging per mail. Het kan voorkomen dat de afspraak niet op de door jouw gewenste datum kan plaatsvinden, we nemen dan direct contact met je op. We streven naar een doorlooptijd van 5 werkdagen voor het onderhoud, sneller kan eventueel in overleg. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten!

Wil je een afspraak voor onderhoud maken? Stuur ons een bericht>>

GEWENST ONDERHOUD:
 


 

739