Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Orbea MyO design

Maak jouw unieke Orbea met behulp van de MyO designer
Orbea heeft in haar assortiment de mooiste modellen met diverse afmontages, kleuren en designs. Voor elke fietser is er meer dan voldoende keuze. Wil je nog meer? Dat kan! Waar Orbea zich echt mee onderscheidt van alle andere fietsmerken is de mogelijkheid om een geheel custom fiets samen te stellen door middel van het unieke MyO design systeem. Kies zelf je favoriete model, kleuren, maat en afmontage eenvoudig in de design module. Het werkt overzichtelijk en zeer snel, bovendien is MyO op een groot aantal modellen geheel gratis! Kom naar Maxibikes en wij helpen je graag om je unieke fiets samen te stellen, of misschien doe je dit liever vanuit je luie stoel?!
orbea-custom-myo-design

Hoe werkt het Orbea MyO design systeem?
-Ga naar de website van Orbea en kies je favoriete model: ROAD / MOUNTAIN / TRIATHLON / E-BIKES
-Je kunt kiezen tussen diverse types; Orca, Orca aero, Avant, Terra, Rallon, Occam, Oiz, Alma, Ordu, Wild FS en de Gain road.
-Kies het gewenste type en je kunt aan de slag met het ontwerpen van je eigen unieke Orbea!
-Geef de kleuren van de diverse frame delen aan, pas de afmontage aan, geef je maat in en je kunt zelfs je eigen naam mee laten spuiten.
-Aan het einde van de design module kun je je nieuwe fiets levensecht bekijken en uiteraard kun je in dit stadium nog steeds alles aanpassen.
-Ben je helemaal tevreden dan kies je uiteraard voor Maxibikes als jouw dealer, heb je hulp of advies nodig laat het ons dan weten!
orbea-ontwerpen-myo-custom

Waarom je Orbea MyO bij Maxibikes bestellen?
Wij vinden dat je een fiets niet online moet bestellen zonder eerst goed advies te hebben gekregen over het juiste model, afmontage en maat. Wij zijn exclusief dealer van Orbea en dat betekent dat wij alle kennis hebben van de diverse modellen en tevens hebben wij meerdere testfietsen beschikbaar zodat je kunt bepalen welk type het beste bij jouw wensen past. Bovendien bieden wij een "professionele bikefit" aan bij de aanschaf van je nieuwe Orbea, wij zijn een IBFI gecertificeerd bikefit center!

Kom langs bij Maxibikes voor de beste deal!
Ben je op zoek naar de beste deal? Kom dan bij ons langs want wij geven je uitgebreid advies, een professionele fietsmeting en een interessant voorstel!
 

Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

592