Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Dropper seatpost onderhoud

Wij onderhouden dropper seatposts van Orbea fietsen
Iedereen met een Orbea kan bij ons terecht voor regulier onderhoud of reparatie aan zijn of haar dropper seatpost, de dropper hoeft dan ook niet gedemonteerd aangeleverd te worden. Omdat wij uitsluitend Orbea fietsen onderhouden bieden we deze service niet aan voor andere fietsmerken. We rekenen vaste prijzen, monteren zoveel mogelijk originele onderdelen en bieden volledige garantie.

Laat je dropper seatpost regelmatig onderhouden
Als je wilt dat je dropper soepel blijft werken adviseren wij om deze met enige regelmaat te laten onderhouden. Voorkom frustratie en bovendien onnodige kosten door tijdig je dropper na te laten kijken, het is erg vervelend als hij niet of niet helemaal goed werkt. Nieuwe o-ringen, het vervangen van een kabel maar ook het smeren van bewegende delen kunnen al snel een groot verschil maken!

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt!
Om een afspraak te maken kun je ons bellen, mailen of maak eenvoudig gebruik van onderstaand formulier. Vul je gegevens in en laat weten op welke datum je je fiets of dropper seatpost zou willen brengen, vervolgens ontvang je per mail een afspraakbevestiging. De doorlooptijd voor het onderhoud is afhankelijk van het merk en de soort werkzaamheden, maak daarom tijdig een afspraak!

Wil je een afspraak voor dropper seatpost onderhoud maken? Stuur ons een bericht>>

 

dropper-seatpost-onderhoud-maxibikesdropper-zadelpen-onderhoud-maxibikesdropper-post-onderhoud-maxibikes
 

Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

747