Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Orbea fietsen

Ben je geïnteresseerd in een Orbea 2023 of 2024 model? Laat het ons weten zodat we je kunnen informeren>>

 

Wil je weten welke Orbea fietsen wij snel kunnen leveren? Ga dan naar onze ORBEA VOORRAAD>>


Ben je op zoek naar een Orbea 2023 model met korting?
Laat ons zo snel mogelijk weten wat jouw wensen zijn want wij hebben nog enkele Orbea 2023 fietsen in voorraad tegen zeer interessante kortingen! Kijk hier voor een greep uit onze actuele voorraad.

Heb je interesse in een Orbea 2024 model?
Uiteraard zijn de Orbea 2024 fietsen te bewonderen in onze showroom, bij Maxibikes vind je namelijk altijd het grootste aanbod. Benieuwd naar bijvoorbeeld de nieuwe Orbea Orca, Orbea Occam, Orbea Rallon of Orbea Laufey? Maak even een afspraak zodat een van onze experts alle tijd heeft om je uitgebreid te informeren.

Waarom voor een Orbea naar Maxibikes?
Wij hebben alle kennis van het merk Orbea in huis en wij zorgen er met een professionele bikefit voor dat jij perfect op je fiets komt te zitten! Maxibikes is exclusief dealer van Orbea en wij richten ons dan ook uitsluitend op dit populaire merk met een enorm aanbod in mountainbikes, trailbikes, racefietsen, triatlonfietsen, gravelbikes en kinderfietsen. De meeste modellen kunnen wij je laten zien in onze Orbea store, wij hebben een grote voorraad en meerdere fietsen kunnen bij ons worden getest.

Kom bij ons langs voor persoonlijk advies!
Als je naar Maxibikes gaat dan ga je niet naar een standaard fietsenwinkel, wij zijn grote liefhebbers van de fietssport en fan van het merk Orbea! Wij hebben een andere werkwijze dan u wellicht gewend bent bij een traditionele zaak en mede hierdoor kunt u zeker bij ons slagen, u krijgt bij ons naast de levenslange Orbea garantie altijd een gratis fietsmeting en servicebeurt. Kom langs bij dé Orbea dealer van Nederland, we laten je de modellen zien en geven graag uitgebreid advies. De koffie staat altijd klaar!

Alle omschrijvingen en prijzen zijn behoudens typefouten.

647