Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Fietsen

Ben je geïnteresseerd in een specifiek model? Laat het ons weten zodat we je kunnen informeren!


Een enorme aanbod Orbea 2021 modellen!
Ook dit jaar kan elk type fietser voor een mooie Orbea bij ons terecht. Voor kinderen, beginners, fanatieke renners maar ook voor de wedstrijdrenners is er altijd een model dat aansluit bij zijn of haar wensen. Voor elk budget is er voldoende keuze in frames, afmontages, accessoires en kleuren. De Orbea collectie 2021 is uitgebreider dan ooit!
Waarom voor een Orbea naar Maxibikes?
Wij hebben alle kennis van het merk Orbea in huis en wij zorgen er met een professionele bikefit voor dat jij perfect op je fiets komt te zitten! Maxibikes is exclusief dealer van het merk Orbea en wij richten ons dan ook uitsluitend op dit populaire merk met een enorm aanbod in mountainbikes, racefietsen, triatlonfietsen, gravelbikes en kinderfietsen. De meeste modellen kunnen wij je laten zien in onze Orbea store, wij hebben een grote diversiteit op voorraad en meerdere fietsen kunnen bij ons worden getest.
Kom bij ons langs voor de beste deal!
Als je naar Maxibikes gaat dan ga je niet naar een standaard fietsenwinkel, wij zijn grote liefhebbers van de fietssport en fan van het merk Orbea! Wij hebben een andere werkwijze dan u gewend bent bij een traditionele zaak en mede hierdoor kunt u zeker bij ons slagen, u krijgt bij ons naast de levenslange Orbea garantie altijd een gratis fietsmeting en servicebeurt. Kom eens langs bij dé Orbea dealer van Nederland, we laten je de diverse modellen zien en geven graag uitgebreid advies. De koffie staat altijd klaar!
Orbea 2022 model kopen?
In deze Covid periode is de beschikbaarheid van fietsen helaas minder goed want op alle modellen zit momenteel een langere levertijd. Mede hierdoor zal de introductie van de Orbea 2022 collectie uitgesteld worden naar het eind van dat jaar, dus wil je een Orbea 2022 model kopen dan moet je zeker langer wachten. Daarom adviseren wij om, ondanks de langere levertijd, toch je ultieme Orbea nu al te bestellen. Je weet dan in elk geval wanneer deze geleverd zal worden!

647