Lees klantwaardering  9,5

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Fietsen

Ben je geïnteresseerd in een Orbea 2022 of 2023 model? Laat het ons weten zodat we je kunnen informeren>>

 

Wil je weten welke Orbea fietsen wij snel kunnen leveren? Ga dan naar onze ORBEA VOORRAAD>>


Wil je een Orbea 2022 model kopen?
De beschikbaarheid van 2022 modellen is momenteel weer een stuk beter, we krijgen dan ook regelmatig grote aantallen fietsen binnen. Wil je weten wat wij direct kunnen leveren, ga dan naar onze Orbea voorraad.
Ben je op zoek naar een Orbea 2023 model?
Jouw favoriete Orbea is momenteel helaas niet leverbaar? Laat ons zo snel mogelijk weten wat jouw wensen zijn want wij hebben een grote order geplaatst voor 2023. De eerste fietsen gaan in januari al binnenkomen maar uiteraard zijn er al veel fietsen gereserveerd. Wil je de beschikbaarheid weten van jouw favoriete fiets, stuur ons een bericht!
Waarom voor een Orbea naar Maxibikes?
Wij hebben alle kennis van het merk Orbea in huis en wij zorgen er met een professionele bikefit voor dat jij perfect op je fiets komt te zitten! Maxibikes is exclusief dealer van het merk Orbea en wij richten ons dan ook uitsluitend op dit populaire merk met een enorm aanbod in mountainbikes, racefietsen, triatlonfietsen, gravelbikes en kinderfietsen. De meeste modellen kunnen wij je laten zien in onze Orbea store, wij hebben een grote diversiteit op voorraad en meerdere fietsen kunnen bij ons worden getest.
Kom bij ons langs voor persoonlijk advies!
Als je naar Maxibikes gaat dan ga je niet naar een standaard fietsenwinkel, wij zijn grote liefhebbers van de fietssport en fan van het merk Orbea! Wij hebben een andere werkwijze dan u wellicht gewend bent bij een traditionele zaak en mede hierdoor kunt u zeker bij ons slagen, u krijgt bij ons naast de levenslange Orbea garantie altijd een gratis fietsmeting en servicebeurt. Kom eens langs bij dé Orbea dealer van Nederland, we laten je de diverse modellen zien en geven graag uitgebreid advies. De koffie staat altijd klaar!

647