Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Fietsen

Ben je geïnteresseerd in een Orbea 2022 of 2023 model? Laat het ons weten zodat we je kunnen informeren>>

 

Wil je weten welke Orbea fietsen wij snel kunnen leveren? Ga dan naar onze ORBEA VOORRAAD>>


Wil je een Orbea 2022 model kopen?
In deze periode is de beschikbaarheid van fietsen helaas minder goed want op alle modellen zit een langere levertijd. Momenteel kan er niet meer besteld worden en dus kunnen we uitsluitend fietsen aanbieden die reeds besteld zijn, meld je aan en we houden je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de 2022 modellen. Wil je weten wat wij direct kunnen leveren, ga dan naar onze Orbea voorraad.
Bestel nu al met zekerheid een Orbea 2023 model!
Jouw favoriete Orbea is momenteel niet leverbaar? Laat ons zo snel mogelijk weten wat jouw wensen zijn en wij nemen deze mee in de bestelorder die wij binnenkort gaan plaatsen. Dit is echt dé manier waarbij je de zekerheid hebt dat je jouw favoriete Orbea gaat krijgen, het zal dan even wachten zijn maar je krijgt dan wel wat je echt wilt. En geduld wordt beloond want een Orbea is zeker de moeite van het wachten waard! 
Waarom voor een Orbea naar Maxibikes?
Wij hebben alle kennis van het merk Orbea in huis en wij zorgen er met een professionele bikefit voor dat jij perfect op je fiets komt te zitten! Maxibikes is exclusief dealer van het merk Orbea en wij richten ons dan ook uitsluitend op dit populaire merk met een enorm aanbod in mountainbikes, racefietsen, triatlonfietsen, gravelbikes en kinderfietsen. De meeste modellen kunnen wij je laten zien in onze Orbea store, wij hebben een grote diversiteit op voorraad en meerdere fietsen kunnen bij ons worden getest.
Kom bij ons langs voor de beste deal!
Als je naar Maxibikes gaat dan ga je niet naar een standaard fietsenwinkel, wij zijn grote liefhebbers van de fietssport en fan van het merk Orbea! Wij hebben een andere werkwijze dan u gewend bent bij een traditionele zaak en mede hierdoor kunt u zeker bij ons slagen, u krijgt bij ons naast de levenslange Orbea garantie altijd een gratis fietsmeting en servicebeurt. Kom eens langs bij dé Orbea dealer van Nederland, we laten je de diverse modellen zien en geven graag uitgebreid advies. De koffie staat altijd klaar!

647