Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Orbea testen

Wil je een specifiek model testen? Bel met 0341-258410 of stuur ons een bericht>>

 

Orbea heeft een model voor elke fietser!
Je bent op zoek naar een sportfiets van een betrouwbare kwaliteit waarbij maximale service en garantie wordt geboden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij zijn namelijk exclusief dealer van het topmerk Orbea! Of je nu een mountainbike, racefiets, triatlonfiets of gravelbike zoekt, Orbea biedt een breed assortiment met voldoende keuze voor elk soort fietser en voor elk niveau. Voor zowel de recreatieve fietser als de wedstrijdrijder is er altijd een geschikt model want er is ruime keuze in frames, afmontages en prijzen. Ook aan de kleinsten wordt gedacht want voor elke leeftijd is er een mooi model leverbaar!

Kom langs en test jouw Orbea!
Je bent op zoek naar dé ultieme Orbea? Kom eens bij ons langs want nergens anders kun je meer Orbea modellen zien en testen dan bij Maxibikes! We hebben de meeste modellen in huis en je kunt ze uiteraard ook uitgebreid aan de tand voelen in de natuur van onze prachtige Veluwe. Omdat wij ons alleen richten op het merk Orbea hebben wij alle specifieke kennis van dit merk in huis. Uiteindelijk wil jij toch het beste advies over het soort frame, de afmontage en niet te vergeten de juiste maat? In tegenstelling tot de meeste andere aanbieders zorgen wij ervoor dat je echt weet wat je koopt zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

orbea-oiz-alma-orca

Waarom een Orbea fiets testen?
Bij ons doe je geen internet aankoop, bij ons krijg je gedegen advies en kun je testen! Wij hebben voortdurend meerdere modellen beschikbaar zodat je de kwaliteit en de rij-eigenschappen helemaal zelf kunt ervaren. Orbea levert topkwaliteit fietsen maar uiteindelijk wil toch weten waar je precies je geld aan uitgeeft, je favoriete model testen is dan de enige manier om daar echt achter te komen. Daarbij is het ook uitermate belangrijk dat je de juiste fietsmaat bepaalt, je hoort vaak dat men de verkeerde maat heeft gekozen of dat men verkeerd is geïnformeerd. Omdat je bij Maxibikes door een gediplomeerd bikefitter wordt geadviseerd kun je van ons een optimaal advies verwachten.
 

Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

526