Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Orbea aanbieding

Ben je op zoek naar een mooie aanbieding voor een Orbea 2022 model?
Door het grote succes zijn de 2021 modellen niet meer te bestellen, we richten ons daarom volledig op de Orbea 2022 collectie! Ben je benieuwd naar een mooie aanbieding voor een Orbea 2022 fiets? Bel of mail ons en laat je wensen weten, we maken graag een mooi voorstel!

Nieuwe Orbea fietsen tegen hoge kortingen!
Wij geven extra korting op nieuwe overjarige Orbea modellen en het voordeel kan zeer interessant zijn. De overjarige modellen zijn meestal geen oude types of fietsen met verouderde onderdelen, het gaat in de meeste gevallen om fietsen die in het nieuwe seizoen een ander design en kleur krijgen. Je kunt dus zeer voordelig met een actueel model rijden waarvoor de volledige fabrieksgarantie wordt gegeven, uiteraard krijg je bij elke nieuwe Orbea een professionele bikefit.

Mooie Orbea inruilfietsen tegen scherpe prijzen!
Regelmatig ruilen wij mooie gebruikte Orbea's in die wij je graag willen aanbieden. Alle inruilfietsen krijgen bij ons een "full service" onderhoudsbeurt waarbij alle lagers, draaipunten, onderdelen en het frame nauwkeurig worden gecontroleerd. Indien noodzakelijk vervangen wij (slijtage) onderdelen zodat de nieuwe eigenaar met een gerust hart op pad kan gaan, helemaal met de gedachte dat je een half jaar garantie krijgt op al onze tweedehands Orbea modellen.

Onderstaand staan enkele modellen die we snel kunnen leveren, we verwachten echter in de loop van 2021 en 2022 nog grote leveringen fietsen! Een kleine selectie van deze leveringen vind je hier. Staat jouw favoriete model er niet bij, neem contact met ons op want wellicht kunnen wij hem wel leveren!

Uit voorraad leverbaar!
Orbea Alma M-TEAM
Type: Orbea Alma OMX carbon
Kleur: zwart/goud
Maat: M
Afmontage: Shimano XTR
Remmen: Shimano XT M8100
Wielen: DT Swiss 1650
Vering: Fox Factory 32 SC
Omschrijving: nieuw
Garantie: levenslange garantie op het frame
Extra: gratis bikefit
Verkoopprijs: € 5199,00
Bel of mail ons voor meer informatie!

Uit voorraad leverbaar!
Orbea Avant H40-D (2021 model)
Type: Orbea Avant h40 hydroformed aluminium
Kleur: wit/grijs/blauw
Maat: 51
Afmontage: Shimano Tiagra 2x10
Remmen: Shimano Tektro MD-C550 (mechanisch met kabel)
Wielen: Orbea wheels
Omschrijving: nieuw
Garantie: levenslange garantie op het frame
Extra: gratis bikefit
Verkoopprijs: € 1399,00
Bel of mail ons voor meer informatie!

Wil je meer informatie over een aanbieding? Bel met 0341-258410 of stuur ons een bericht>>

 

Ben je geïnteresseerd in een Orbea mtb of racefiets 2022 model?
Door de enorme drukte hebben alle fietsen inmiddels langere levertijden maar wij hebben een grote voorraad Orbea 2022 modellen ingekocht, wie weet zit jouw favoriet hier ook bij! Op onze online media zullen we je zeker op de hoogte houden van het laatste nieuws omtrent de nieuwe Orbea 2022 collectie! Volg ons ook op Facebook en Instagram!
 

609