Informatie nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Orbea aanbiedingen

Mooie Orbea inruilfietsen tegen scherpe prijzen!
Regelmatig ruilen wij mooie gebruikte Orbea's in die wij je graag willen aanbieden. Alle inruilfietsen krijgen bij ons een "full service" onderhoudsbeurt waarbij alle lagers, draaipunten, onderdelen en het frame nauwkeurig worden gecontroleerd. Indien noodzakelijk vervangen wij (slijtage) onderdelen zodat de nieuwe eigenaar met een gerust hart op pad kan gaan, helemaal met de gedachte dat je een half jaar garantie krijgt op al onze tweedehands Orbea modellen.

Mooie nieuwe Orbea fietsen tegen hoge kortingen!
Wij geven extra korting op nieuwe overjarige Orbea modellen en het voordeel kan zeer interessant zijn. De overjarige modellen zijn meestal geen oude types of fietsen met verouderde onderdelen, het gaat in de meeste gevallen om fietsen die in het nieuwe seizoen een ander design en kleur krijgen. Je kunt dus zeer voordelig met een actueel model rijden waarvoor de volledige fabrieksgarantie wordt gegeven, uiteraard krijg je bij elke nieuwe Orbea een professionele bikefit.

Nu al een orbea 2021 model met extra korting bestellen?
Door het grote succes zijn diverse modellen helaas niet meer leverbaar, maar uiteraard is er hard gewerkt aan de nieuwe Orbea 2021 collectie! Wil jij zeker zijn van de snelst mogelijke levering van het nieuwste model tegen een scherpe prijs, bestel dan nu jouw favoriete Orbea 2021 en profiteer van de extra voororder korting bij Maxibikes!

Staat uw aanbieding er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij maken voor elk gewenst model graag een interessant voorstel!

Orbea Occam M30 2020
Type: Orbea Occam OMR 140mm travel
Kleur: zwart
Maat: M + L
Afmontage: Shimano SLX/XT 1x12 - shadow plus
Remmen: Shimano MT501
Wielen: DT-Swiss M-1900 Spline 30c TLR
Omschrijving: NIEUW
Advies verkoopprijs: € 3799,-
AANBIEDING: € 3400,-

Wil je meer informatie over een aanbieding? Bel met 0341-258410 of stuur ons een bericht:

607