Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

De Orbea Maxibikes wielerkleding is nu te bestellen!

Geplaatst: 10 november 2021

Orbea Maxibikes limited edition wielerkleding
Op veler verzoek hebben we, in samenwerking met Maxipromo sportswear (www.maxipromo.nl), een Orbea Maxibikes wielertenue ontwikkeld. De wielerkleding is voorzien van het Orbea logo in combinatie met een subtiel Maxibikes logo, de basis is zwart en de details zijn blauw met wit om een mooi strak design te creƫren.

Wij kiezen voor de nieuwe Bioracer ICON kledinglijn
Uiteraard willen wij onze klanten de meest innoverende producten aanbieden, dit doen we tenslotte ook met onze Orbea racefietsen, mountainbikes en gravelbikes! Bioracer is de marktleider in custom made wielerkleding en heeft onlangs een compleet nieuwe fietskleding lijn ontwikkeld, genaamd de ICON lijn. Deze nieuwe lijn heeft een mooi aansluitende "classic fit" waardoor de kleding, bij de juiste maatkeuze, zowel bij dames als heren functioneel is en perfect aansluit. Uiteraard kan deze Bioracer wielerkleding worden gedragen op de racefiets, mountainbike, gravelbike maar ook op andere sportieve (elektrische) fietsen. 

Orbea Maxibikes zomer wielerkleding
Het ICON zomershirt is voorzien van een lange YKK rits, 3 ruime achterzakken, aansluitende Lycra mouwtjes en Matrix stretch materiaal. De ICON wielerbroek is afgewerkt met de beste Vapor zeem, mesh bretels, lycra stretch materiaal en een brede siliconen grip band aan de onderkant van de broek. De ICON bodywarmer heeft een lange YKK rits, windblock voorkant en een mesh achterkant met insteeksleuf zodat je makkelijk bij de zakjes van je shirt of jasje kunt. De bodywarmer is makkelijk opvouwbaar waardoor je hem eenvoudig in je shirt kunt opbergen.
bioracer-maxibikes-wielersetbioracer-maxibikes-bodywarmer
Orbea Maxibikes winter wielerkleding
Het ICON wielerjasje is voorzien van een lange YKK rits, 3 ruime achterzakken en waterafstotend Tempest stretch materiaal waardoor hij goed aansluit en lekker warm zit. De ICON lange winterbroek is voorzien van de uitmuntende Vapor zeem, thermo bretels, elastische voetbanden en waterafstotend Tempest materiaal waardoor de broek zeer comfortabel zit. Het Tempest materiaal heeft een isolerende binnenkant zodat zowel het jasje als de winterbroek lekker warm zijn, zeker in koude en winderige omstandigheden zijn deze items onmisbaar!
bioracer-maxibikes-jasjebioracer-maxibikes-bibtight
Bioracer ICON kleding passen en bestellen
Wielerkleding moet uiteraard mooi aansluiten zodat je geen last krijgt van schuurplekken of irritaties. Daarom is ons advies om de wielerkleding goed te passen, meten is weten tenslotte! Je kunt de Bioracer ICON kleding bij ons op afspraak passen, zodat je met zekerheid de juiste kledingmaat besteld. Wil je de Orbea Maxibikes limited edition wielerkleding bestellen? De prijzen zijn zeer interessant en bestellen kan eenvoudig in onze Orbea webshop: https://www.maxibikes.nl/orbea-shop/orbea-wielerkleding/


Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

561