Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

De Orbea Oiz carbon is een topper!

Geplaatst: 14 januari 2020

Een van de meest gewilde cross country full suspension bikes van dit moment is de Orbea Oiz! De Orbea Oiz is een toplevel mountainbike en wordt daarom ook door meerdere professionele mountainbike teams gebruikt. Bijvoorbeeld het KMC-Orbea team met toppers zoals Milan Vader, Victor Koretzky, Malene Degn en Annie Last rijden op de Orbea Oiz! Deze 4 wereldtoppers zijn allemaal nationaal kampioen mountainbiken in de Elite categorie, Milan werd zelfs 3e van Europa op de Orbea Oiz!

Gewicht Orbea Oiz
De Orbea Oiz is het lichtste fully frame wat er op de markt te krijgen is, het frame weegt slechts 1.83kg! Dankzij het lichte OMR carbon frame en de carbon link is het frame bijzonder stijf. Het lichte frame in combinatie met de fantastische Fox vering, die je met een Squidlock in 3 posities kan locken, verlies je geen onnodige kracht in het frame.

De Orbea Oiz in je eigen kleuren laten spuiten
De Orbea Oiz is standaard te bestellen in 4 verschillende kleuren; zwart, blauw-rood, oranje en mint-groen. Er zit vast wel een kleur tussen die je mooi zal vinden, maar wat is er nou gaver om je eigen fiets te ontwerpen? Dankzij de MyO design module van Orbea is het mogelijk om je fiets in je favoriete kleuren te laten spuiten, zonder meerprijs! Vanaf de Orbea Oiz M10 kun je de mooiste creaties maken, je kunt bijvoorbeeld je eigen naam mee laten spuiten op het frame!

orbea_oiz_m-team_2020

Garantie op de Orbea Oiz
Als eerste eigenaar van een Orbea Oiz heb je levenslange garantie op het frame, ook als je het frame zelf hebt ontworpen d.m.v. de MyO design module. Er zitten uiteraard wel wat voorwaarden aan de levenslange garantie van Orbea . Wil je alles weten over de garantie van een Orbea Oiz, kijk dan op onze pagina ``Orbea garantie``: https://www.maxibikes.nl/orbea/testen/orbea-garantie/.

Orbea Oiz testen
Uiteraard wil je vooraf alles weten over een Orbea Oiz en wij bieden je deze mogelijkheid bij Maxibikes. We hebben diverse testmodellen beschikbaar zodat je tijdens een rit je gewenste model uitgebreid aan de tand kunt voelen, we hebben hiervoor voldoende mogelijkheden in onze Veluwse bossen. Bel of mail ons om een afspraak te maken voor een test op jouw favoriete fiets!

Orbea Oiz kopen bij Maxibikes Nunspeet
Maxibikes richt zich uitsluitend op de verkoop van Orbea fietsen, hierdoor hebben wij de kennis in huis over alle Orbea modellen. Bij elke Orbea die wij afleveren zit altijd een gratis professionele bikefit, deze bikefit wordt gedaan door een IBFI gediplomeerde bikefitter. Kom eens langs aan de Waterweg 14a in Nunspeet en laat je informeren!


Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

561