Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

De Orbea Oiz en Orbea Alma testen bij Maxibikes

Geplaatst: 25 februari 2020

Meten is weten zeggen ze vaak, ook bij de aanschaf van een fiets is dit uiteraard het geval. Hoe stuurt een fiets, hoe remt een fiets, hoe veert een fiets, hoe stijf is een fiets, etc. Het is daarom verstandig om een Orbea te testen, ook kom je er dan achter welk type het beste bij jou past. Je vraagt je misschien af of je echt die 120mm veerweg nodig hebt, of je een hardtail of een full suspension wilt of welke afmontage het beste bij jouw specifieke wensen past?

Orbea Oiz testen bij Maxibikes
De Orbea Oiz is de meest gewilde mountainbike fully op dit moment! Wij kunnen je proberen te overtuigen dat de Oiz een top fiets is en jou ook zeker gaat bevallen, maar toch is het verstandig om hem te testen! Je kunt bij de Orbea Oiz kiezen uit verschillende opties, 120mm of 100mm vering, Fox Factory of Fox performance vering, Sram of Shimano, DT Swiss 1900, 1650 en 1200 spline carbon wielen. Daarnaast kun je je fiets uiteraard nog pimpen door middel van de MyO design module. Tijdens een rit met de Orbea Oiz heb je ruim de tijd om de fiets uitvoerig te testen, doe dit altijd onder droge omstandigheden zodat je op snelheid de trails kunt rijden. Zo kun je de Orbea Oiz het beste proberen en ervaar je ook direct de voordelen, maak een afspraak bij Maxibikes in Nunspeet om deze fantastische machine te testen!
orbea-oiz-testen-en-kopen-maxibikes-nunspeet
Orbea Alma testen bij Maxibikes
De Orbea Alma is een super snelle en wedstrijd waardige hardtail mountainbike. Deze topper wordt, net zoals de Oiz, ook gebruikt door het professionele KMC Orbea team! Milan Vader werd zelfs op de Orbea Alma Nederlands kampioen mountainbike bij de elite mannen, ook zijn teamgenoten Victor Koretzky, Malene Degn, Annie Last en Thomas Litscher maken veelvuldig gebruik van de Orbea Alma. Uiteraard is ook de Orbea Alma te testen bij Maxibikes, dit topmodel is erg stijf en alle kracht die je op de pedalen overbrengt wordt daardoor omgezet in snelheid. Maak vandaag nog een afspraak om de Orbea Alma te testen, dit racemonster zal je zeker niet teleurstellen!
orbea-alma-testen-en-kopen-maxibikes-nunspeet
Orbea kun je testen en kopen bij Maxibikes in Nunspeet
Kom de Orbea Alma of de Orbea Oiz uitvoerig testen, we vertellen je graag meer over alle types! Omdat wij exclusief dealer zijn van het merk Orbea kunnen we ons volledig richten op de verschillende modellen en kunnen we je het beste advies geven, Maxibikes is dé specialist! Wij bieden onderhoud aan je Orbea en je kunt ook bij ons terecht voor eventuele garantiegevallen, ook de eerste controlebeurt is bij de aanschaf van een Orbea inbegrepen. Wij richten ons echt op advisering en bieden de mogelijkheid om modellen te testen, tevens is standaard een professionele bikefit inbegrepen bij de aankoop van een fiets. De fietsmetingen worden uitsluitend gedaan door een IBFI gecertificeerd bikefitter zodat u verzekerd bent van een goede fietshouding! Bel met 0341-258410 of mail ons ons voor een afspraak!


Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

561