Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

De Orbea Orca is een topper onder de racefietsen!

Geplaatst: 24 april 2020

De supersnelle Orbea Orca racefiets
De Orbea Orca is een fantastische wedstrijdwaardige racefiets geschikt voor zowel dames als heren, leverbaar in meer dan 20 verschillende afmontages en uitvoeringen! Dankzij de MyO design module van Orbea kun je deze fiets in meer dan 1000 verschillende kleurcombinaties bestellen, met zelfs de optie om je eigen naam mee te laten spuiten op het frame.
Orbea Orca review 2020
Het is een echte hardrijder, dus dit model is speciaal ontwikkeld voor de fanatiekere wielrenners of de wedstrijdrenners. De Orca is leverbaar met zowel velgremmen als schijfremmen, hierdoor is hij in elke prijscategorie een zeer interessante optie. De Orbea Orca heeft in 2020 een instapprijs van slechts 1499 euro, een erg interessante prijs voor een dergelijk carbon racefiets dus. De instap Orca heeft ongeveer dezelfde geometrie als de duurdere Orbea Orca, in elk prijssegment is deze racebike dus zeer interessant!
Orbea Orca 2020 met velgremmen
De goedkopere Orbea Orca modellen worden geleverd met velgremmen, dit is niet alleen om de prijs zo laag mogelijk te houden maar het scheelt altijd nog iets gewicht! De instap Orbea Orca weegt onder de 9 kilo en je rijdt al een Orbea Orca vanaf ongeveer 1499 euro! De duurste Orbea Orca met velgremmen heeft een advies verkoopprijs van 3999 euro en weegt iets meer dan 7 kilo, dus ben je nog niet toe aan schijfremmen en wil je toch een hele dikke racefiets dan is dit de perfecte optie!
Orbea Orca 2020 met schijfremmen
Iedereen die een nieuwe racefiets koopt denkt er in ieder geval over na, schijfremmen ja of nee?! De Orbea Orca met schijfremmen rijdt je voor nog geen 3000 euro, met een gewicht onder de 8 kilo is dit een zeer interessant model. Deze populaire racebak met schijfremmen is leverbaar in ongeveer 10 verschillende afmontages en uitvoeringen, de Orbea Orca 2020 is een echte topper!

orbea-orca-2020-racefietsen
Orbea Orca MyO kleuren
De Orbea Orca modellen zijn leverbaar in verschillende standaard kleuren, maar uiteraard kun je ook ontwerpen in de MyO design module van Orbea! Het ``make your own`` ontwerp systeem is zeer uitgebreid, je hebt zelfs de keuze uit meer dan 1000 verschillende kleurcombinaties. Tevens kun je diverse opties kiezen, wil je bijvoorbeeld een matte- of een glanskleur of wil je je eigen naam op het frame laten mee spuiten zodat het echt jouw persoonlijke bike wordt?!
De Orbea Orca model 2021
Het duurt nog even, maar voordat je het weet staan de 2021 modellen weer op de stoep. Wij verwachten dat de prijsstelling van de Orbea Orca met schijfremmen nog lager komt te liggen en we weten al wel zeker dat de 2021 Orbea Orca nog sneller zal zijn dan dat hij dit jaar al is!
Orbea Orca kopen en testen bij Maxibikes
Dankzij onze jarenlange ervaring met het Spaanse merk hebben we alle kennis in huis om elk soort renner persoonlijk advies te kunnen geven over de aanschaf van een Orbea Orca. Wij zorgen tevens dat iedereen zo optimaal mogelijk op de fiets komt te zitten want wij leveren een Orbea altijd af met een professionele bikefit, uitsluitend uitgevoerd door een IBFI gecertificeerd bikefitter. Ook voor het testen van een Orbea Orca kun je bij ons terecht, we hebben een groot aantal testfietsen. Kom langs aan de Waterweg 14A in Nunspeet voor persoonlijk advies en de beste prijs, wij maken graag een afspraak!


Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

561