Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Laat je Orbea vanaf nu onderhouden bij Maxibikes!

Geplaatst: 01 juli 2022

Wij zijn ook specialist in het onderhouden van je Orbea
Door onze jarenlange ervaring in de wedstrijdsport weten we hoe belangrijk het is om je fiets in topconditie te houden. Elke racefietser of mountainbiker heeft te maken met regulier onderhoud of heeft zo nu en dan een probleem; een kraakje, een tikje, een fiets die slecht schakelt of remmen met te weinig druk. Daarbij zijn er nog een heel aantal andere technische onvolkomenheden die zich kunnen voordoen en een hoop frustratie kunnen geven. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen zou je je Orbea goed moeten (laten) onderhouden, dit geeft je optimaal fietsplezier en voorkomt wellicht een hoop problemen.

Wij onderhouden en repareren uitsluitend Orbea fietsen
Als je als bedrijf alles van een merk wilt weten dan moet je je wel specialiseren. Bijna alle traditionele fietsenwinkels verkopen meerdere merken en kunnen hierdoor uiteraard nooit alle kennis in huis hebben van elk type fiets. Als consument moet je toch voor aankoop van een fiets of bij technische vragen over de fiets, professioneel antwoord kunnen krijgen van een specialist. Dat is dan ook precies de voornaamste reden dat wij uitsluitend dealer van Orbea zijn en ook hiervoor onderhoud en reparatie aanbieden. Alle werkzaamheden voeren wij uit in onze professionele werkplaats, waar we gebruik maken van het juiste gereedschap en de tools die hiervoor noodzakelijk zijn.

orbea-dealer-specialist-nederland

Wij maken gebruik van kwaliteitsonderdelen van A-merken
Onze Orbea fietsen worden uitsluitend geleverd met kwaliteitsonderdelen van o.a. Shimano, Sram, DT Swiss, Fulcrum, OC components, Fox, Raceface, Maxxis, Vittoria, Schwalbe, Fizik, Prologo en Selle Italia. Daarom werken wij ook uitsluitend met topkwaliteit componenten en onderdelen, we doen absoluut geen concessies omdat we voortdurend naar het hoogste niveau van onderhoud streven. We hebben jarenlange ervaring met de onderdelen die we monteren, hierdoor kunnen we je optimaal adviseren. Goede onderdelen hoeven echter niet altijd de duurste uitvoering te zijn, soms is een goedkoper alternatief een prima oplossing voor hetgeen wat je met de fiets gaat doen. Als voorbeeld is een Shimano XTR of Shimano Dura-Ace cassette heel mooi maar als je deze uitsluitend gebruikt voor recreatieve ritjes of in de modder, dan moet je je afvragen of een goedkoper alternatief wellicht niet beter is. We denken dus ook met je mee en adviseren je graag over welke onderdelen het beste bij jouw wensen passen!

Maxibikes is de enige Orbea Specialist in Nederland!
Wij zijn exclusief dealer van het mooie Baskische merk met een enorme historie, Orbea is wereldwijd zelfs één van de grootste fietsmerken en levert uitsluitend kwaliteit fietsen. Met een enorm aanbod in mountainbikes, racefietsen, gravelbikes, triatlonfietsen, kinderfietsen, urban fietsen, elektrische mountainbikes, elektrische racefietsen en sportieve elektrische stadsfietsen kunnen we stellen dat we voor elk persoon een fiets naar wens kunnen aanbieden. Bij Maxibikes kun je terecht voor testen, advisering, verkoop en onderhoud van je Orbea, daarom zijn we de enige officiële “Specialist” in Nederland! 


Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

561