Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Maxipromo en Maxibikes bundelen de krachten!

Geplaatst: 31 mei 2017

Maxipromo en Maxibikes samen onder 1 dak
Voor een racefiets of mountainbike, een bikefit en voor de beste custom wielerkleding met bedrukking kun je terecht op 1 adres. Maxibikes staat bekend als dé Orbea dealer van Nederland en Maxipromo sportwear levert al meer dan 10 jaar de superieure kleding van het merk Bioracer. Ook voor MTB kleding, triatlonkleding, hardloopkleding en schaatskleding is Maxipromo graag jouw partner!

Een Bioracer ontwerp en offerte binnen een dag
Maxipromo is een specialistisch bedrijf met een eigen design afdeling, hierdoor kan er snel worden gereageerd op aanvragen en met de benodigde informatie kan er zelfs binnen een dag een 3D ontwerp visualisatie worden gemaakt. Er worden uitsluitend unieke designs gemaakt, het streven is om elke groep of vereniging een compleet eigen herkenbare uitstraling te geven. Wil je een beeld hebben bij wat er mogelijk is dan vind je hier enkele Bioracer voorbeelden.

Bioracer fietskleding laten bedrukken
Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrukte wielerkleding? Neem dan eens vrijblijvend contact op met de grootste Bioracer dealer van Nederland voor gedegen advies en een offerte op maat, Maxipromo sportswear ontvangt je graag in de ruime showroom om alle artikelen te laten zien. Je kunt Bioracer wielerkleding al vanaf kleine aantallen bestellen, maar ook grotere teams en verenigingen kunnen hier voor grote aantallen uiteraard ook uitstekend terecht!

bioracer-wielerkleding-met-eigen-opdruk

Ga voor de collectie kleding naar de Bioracer winkel
Voor een ruime keuze in standaard kleding en accessoires ben je uiteraard ook welkom in de Bioracer winkel in Nunspeet, de meeste items zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar. De medewerkers van Maxipromo sportswear staan graag voor je klaar om te adviseren over alle mogelijkheden, eigenschappen en pasvorm van de vele artikelen. Door het persoonlijke contact en de jarenlange ervaring met het Belgische merk kun je ervan uitgaan dat je hier op het juiste adres bent!

Bestel online in de Bioracer webshop
Koop je liever online je artikelen dan kun je zeker slagen in de Bioracer webshop van Maxipromo sportswear, je vindt hier een ruime keuze en je bestelling wordt zonder extra verzendkosten naar je opgestuurd! In de shop vind je ook een pagina met diverse aanbiedingen tegen aantrekkelijke prijzen, vaak worden hier unieke artikelen aangeboden die uitsluitend in deze webshop aangeboden worden.


Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

561