Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Orbea kopen bij Maxibikes in Nunspeet

Geplaatst: 08 februari 2020

Maxibikes is exclusief dealer van het Spaanse merk Orbea, Orbea is marktleider in Spanje en is het oudste fietsmerk met de grootste historie. Omdat wij dealer zijn van dit mooie merk kunnen wij ons volledig richten op Orbea, bij ons kun je dus ook diverse modellen testen. Je kunt bij ons de Orbea Oiz testen, de Orbea Alma, Orbea MX, Orbea Orca, Orbea Orca aero en de Orbea Avant.

Orbea mountainbike kopen
Orbea heeft de populairste mountainbike fully op dit moment, de Orbea Oiz. Dit model heeft het lichtste frame dat er op de markt is te krijgen, slechts 1.83 kg! Milan Vader, Nederlands kampioen en 3e van Europa, reed het Europees kampioenschap op de Orbea Oiz! Op het Nederlands kampioenschap reed Milan op de Orbea Alma, afgemonteerd met SRAM XX1, Fox 100mm factory vering en carbon FSA componenten. Ook de Orbea Alma is een erg gewilde hardtail mountainbike, de Alma behoort zeker bij de top hardtail mountainbikes van dit moment! De Orbea MX is het instapmodel van Orbea, en leverbaar vanaf slechts € 459,-. De Orbea MX heeft alle kabels door het frame lopen en ziet er zeer sportief uit, een leuk model met moderne looks dus!

Orbea racefiets kopen
De splinternieuwe Orbea Orca OMX is momenteel het topmodel, de OMX is leverbaar met Shimano Ultegra, Shimano Ultegra Di2, Shimano Dura Ace Di2, Sram Force eTap AXS en Sram Red eTap AXS afmontages. De Orbea Orca OMX is een combinatie tussen een klimmersfiets en een aerofiets, terwijl hij lichter is dan de klimmersfiets! Dat is het bijzondere van de Orbea Orca OMX. Uiteraard heeft Orbea ook een klimmersfiets in haar assortiment, de Orbea Orca is hét topmodel voor in de bergen. Ook dit model is leverbaar in enorm veel types, met- en zonder schijfremmen. De Orbea Orca aero is het aero model van Orbea, het stijve frame is ideaal voor het klassieke werk en de vlakkere etappes. Deze racefiets heeft bijvoorbeeld een dikkere onderbuis en achter brug voor de aerodynamica. De Orbea Avant is de endurance racefiets van Orbea, deze fiets is leverbaar in zowel een aluminium- als een carbon uitvoering. De carbon uitvoering heeft schijfremmen en de aluminium versie heeft velgremmen, de perfecte bike voor de beginner of iemand die wat rechter op wilt zitten!

orbea-omx-kopen

Orbea gravel fiets kopen
De Orbea Terra is de gravelbike van Orbea, dit model is ideaal om bijvoorbeeld de winter te overbruggen. Omdat er in de Terra bredere banden passen kun je er ook perfect bosritten mee doen en op singletracks rijden, de Orbea Terra wordt ook wel ingezet als cyclocrossfiets. De Orbea Terra is leverbaar in zowel een carbon- als aluminium uitvoering, alle modellen zijn afgewerkt met schijfremmen! De Orbea Terra kun je ook geheel in je eigen kleuren laten spuiten door middel van de MyO design module, alles over MyO lees je hier.

Orbea triatlonfiets kopen
Diverse topteams maken gebruik van de Orbea Ordu, dé triathlonfiets van Orbea. De Orbea Ordu is in ieder model geheel in je eigen kleuren te laten spuiten, uiteraard is er bij de Ordu ook een mogelijkheid om componenten te upgraden. Aluminium Vision team wielen kun je bijvoorbeeld opwaarderen naar DT Swiss ARC 1400 carbon wielen, ook kun je je cranks opwaarderen met een aluminium- of carbon powermeter. De Orbea Ordu is leverbaar in 3 verschillende types en 5 verschillende maten, de perfecte triatlonfiets zit hier dus altijd voor je bij!

Orbea fiets kopen met een professionele bikefit
Kom naar Maxibikes Nunspeet voor gedegen advies onder het genot van een kopje ``Orbea`` koffie, we kunnen je erg veel modellen laten zien zodat je de fietsen goed met elkaar kunt vergelijken. Koop je bij Maxibikes een Orbea dan krijg je er altijd een professionele fietsmeting bij, deze bikefit wordt uitgevoerd door een IBFI gecertificeerd bikefitter. Tot ziens bij Maxibikes aan de Waterweg 14A in Nunspeet!


Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

561