Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Orbea mountainbike 2021 modellen testen?

Geplaatst: 17 mei 2020

Orbea MX testen
De MX mountainbikes van Orbea zijn prachtige modellen voor kinderen en de beginnende fietsers. Voor de allerkleinsten hebben we een 16 inch model met zijwieltjes maar voor de opgroeiende jeugd zijn tevens de MX20, MX24 en MX27 modellen in diverse uitvoeringen en kleuren leverbaar. De MX27 zijn ook twee "meiden modellen" leverbaar met een lage instap en in 2 verschillende kleurstellingen. De Orbea MX is er voor volwassenen maar liefst in 6 verschillende types leverbaar en hier ook voor de dames een apart model. Met de interne kabelgeleiding, diverse kleuren en moderne geometrie is dit model een betaalbare instap mtb.
orbea-mx-2021-model-testen
Orbea Laufey testen
De Orbea Laufey aluminium is een zeer veelzijdige mountainbike. Dit bijzondere model is namelijk niet afgestemd op één type rijder, we kunnen zeggen dat hij perfect is voor een brede doelgroep. De 29 inch Laufey is een relatief eenvoudige trailfiets die geschikt is voor een diversiteit aan ondergronden en de prijsstelling is zeer interessant te noemen. Je zou het een beginnersfiets kunnen noemen maar ook de ervaren mountainbiker kan zich er maximaal op uitleven, hij zou zelfs niet misstaan in een exclusieve fietscollectie. De Laufey is een "manusje van alles" en met de brede banden in combinatie met de 140 mm. veerweg (150 mm. is optioneel) is het gewoon een gave racebak.
orbea-laufey-2021-model-testen
Orbea Occam testen
De Orbea Occam is echt een unieke enduro mountainbike en hij ziet er ook nog eens super gaaf uit. De geometrie is fantastisch en in combinatie met de hoogwaardige afmontages en het lage gewicht kun je het de ideale enduro bike noemen. De Occam is leverbaar in zowel een aluminium als een carbon uitvoering en de top uitvoeringen zijn geheel custom samen te stellen via het Orbea MyO design systeem. Ook dit model is leverbaar met zowel een 140 mm. als een 150 mm. veerweg, met de Fox 36 Factory vork heb je dan wel het "neusje van de zalm"! De Orbea Occam is er in maar liefst 4 aluminium en 4 carbon uitvoeringen, voor elk wat wils dus!
orbea-occam-2021-model-testen
Orbea Rallon testen
Met de 170 mm. veerweg, carbon frame en perfecte afmontage is de Orbea Rallon een echt beest voor in het ruige terrein. Door de speciale geometrie is dit model zeer geschikt om de meest extreme afdalingen zonder problemen hard naar beneden te rijden. Je bent bij de Rallon verzekerd van goede wielen voor extra stabiliteit, brede Maxxis banden voor optimale grip en uiteraard een dropper seatpost voor de beste controle van je bike. Dit model is er in maar liefst 4 uitvoeringen en is in 3 standaard kleuren verkrijgbaar. De 3 toppers kun je zonder meerprijs geheel naar je eigen wensen laten spuiten, customize je favoriete fiets in de Orbea designer!
rbea-rallon-2021-model-testen
Orbea Alma testen
De ongeëvenaarde lichtgewicht XC hardtail van Orbea is de Alma. Dit model is door de jaren heen geëvalueerd tot een topmodel waarmee vele nationale-, europese-, wereld- en Olympische titels zijn behaald. Julien Absalon behaalde meerdere wereldtitels en won zelfs 2 keer olympisch goud op Orbea. De Orbea Alma is leverbaar in maar liefst 12 aluminium en carbon uitvoeringen met een verscheidenheid in zowel Shimano- als Sram afmontages. Ook dit model is leverbaar in meerdere standaard kleuren en af fabriek kun je je favoriete fiets updaten met diverse componenten. In het hogere prijssegment kun je je Orbea bike geheel custom samenstellen.
orbea-alma-2021-model-testen
Orbea Oiz testen
De lichtste full suspension ter wereld is momenteel de Orbea Oiz carbon. Dit model is leverbaar in zowel een aluminium als een carbon uitvoering en beide modellen zijn in diverse kleurstellingen leverbaar. Het carbon model is er tevens in een TR uitvoering, deze versie heeft een aangepaste geometrie en met de 120 mm. veerweg is dit model geschikt voor de wat extremere afdalingen en trails. De topmodellen zijn uitgevoerd met de meeste hoogwaardige onderdelen en groepsets, de Oiz M-LTD heeft bijvoorbeeld de nieuwste Sram XX1 Eagle AXS groepset en Sram Ultimate carbon remset. Nederlands kampioen Milan Vader rijdt met de Oiz op het hoogste niveau in de wereldbekers.
orbea-oiz-2021-model-testen
Orbea 2021 mountainbikes testen?
Het merk Orbea is zo populair dat diverse 2020 modellen nu al niet meer leverbaar zijn. Echter de nieuwe collectie zal binnenkort al gepubliceerd worden, we houden je uiteraard op de hoogte! Ben je geïnteresseerd in orbea 2021 mountainbikes en racefietsen? Maak dan snel een afspraak bij dé Orbea dealer van Nederland, bij Maxibikes profiteer je van extra "voororder korting"!


Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

561