Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Orbea Oiz XC 100mm VS Orbea Oiz TR 120mm

Geplaatst: 08 juni 2020

De Orbea Oiz is de meest veelzijdige fully op de markt
Orbea biedt met de Oiz een zeer veelzijdige XC fiets want hetzelfde frame wordt gebruikt voor zowel de 100mm Oiz XC als de 120mm Oiz TR. Dit is mogelijk door gebruik te maken van een afstandhouder en een andere demper in combinatie met een andere voorvork. Alle maten van de Oiz zijn uitgevoerd met 29 "wielen en voor de mensen met een klein postuur biedt Orbea de mogelijkheid om te kiezen voor 27,5" wielen. De Oiz is verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen, met zowel een aluminium als een carbon frame, beiden zijn super strak afgewerkt. Vanaf maat M heb je zelfs de mogelijkheid om 2 bidonhouders te monteren.

De Orbea Oiz heeft een mooie en praktische afwerking
De Orbea Oiz heeft een zogeheten "Inside Line" interne kabelgeleiding die ervoor zorgt dat de kabels super netjes in het frame zijn weggewerkt. De Oiz wordt geleverd met een 3 position Squidlock, deze 3 standen lockout werkt perfect bij wisselende ondergronden. De achterdemper is bevestigd aan een lichtgewicht link en is samen met de voorvork met 1 hendel aan het stuur te bedienen.

orbea-oiz-xc-2021-model

Design je unieke Orbea Oiz in de MyO design module
De topmodellen van de Orbea Oiz carbon kunnen custom worden samengesteld met behulp van het MyO design programma waarmee klanten kunnen kiezen uit talloze kleurcombinaties, diverse onderdelen en accessoires. Het is een zeer gebruiksvriendelijk programma en als je een high-end Orbea bestelt wil je eigenlijk dat niemand anders dezelfde bike heeft! De klant kan in de Myo designer een 100mm en een 120mm versie kiezen, een dropper seatpost toevoegen of bepaalde componenten wijzigen. Door de hogere hefboomwerking van de ophanging is de demper wat progressiever, vooral aan het einde van de veerweg. Tussen de 100mm en 120mm ophanging zijn er enkele verschillen om het 20mm verschil te bereiken, de Orbea TR heeft met name een andere zuiger met een langere slag.

orbea-oiz-tr-2021-model

Wil je de Orbea Oiz XC of de Orbea TR testen?
Bij Maxibikes hebben we meerdere modellen in de test zodat onze klanten kunnen ervaren wat de verschillen zijn tussen de diverse types. Onze voorraad fietsen wisselt voortdurend van samenstelling dus neem van te voren even contact met ons op voor de beschikbaarheid van jouw gewenste model. Binnenkort is ook de Orbea Oiz 2021 collectie al beschikbaar, vraag ons naar de speciale voorwaarden met extra hoge kortingen! Blijf op de hoogte van de nieuwe 2021 modellen dus meld je aan en hou de website in de gaten; www.maxibikes.nl


Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

561