Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Wat verwachten wij van de Orbea 2023 modellen?!

Geplaatst: 06 februari 2022

Dat de vraag naar fietsen nog steeds enorm groot is hoeven we jullie waarschijnlijk niet te vertellen. De prijzen gaan omhoog, er is weinig actuele voorraad en veel fietsen staan in backorder. Dat betekent echter niet dat Orbea stilzit maar sterker nog, Orbea is al enkele maanden volop bezig met de 2023 collectie en we verwachten weer enorm veel mooie fietsen voor het 2023 seizoen!

De Orbea Pro Cycling teams zijn essentieel
Met het KMC Orbea team, Fox Orbea enduro team en het Orbea Factory team heeft ons merk 3 fantastische teams in de mountainbikesport. Het KMC Orbea team was afgelopen jaar zelfs het nummer 1 mountainbike team op de UCI ranglijst, alle wedstrijden van dit team werden uiteraard gereden op de Orbea Oiz en de Orbea Alma. Vanuit deze professionele MTB teams komt er enorm veel input zodat toekomstige modellen verder ontwikkeld kunnen worden, ook wordt er met FOX suspension voorafgaand aan het seizoen meerdere dagen getest om de laatste kleine details te perfectioneren. Elke renner heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur voor de veringrebound, de veringdruk en de renners hebben de keuze uit een 100mm. of 120mm. veerweg. Ook op de weg komt Orbea weer sterk voor de dag met volledige ondersteuning voor het Ceratizit - WNT Pro Cycling team en het Fundación Ciclista Euskadi Pro Cycling team. Met de zeer nuttige informatie die vanuit al deze teams wordt aangeleverd kunnen de huidige generatie fietsen doorontwikkeld worden om zo de Orbea 2023 mountainbikes, racefietsen en gravelbikes nog beter te maken.

Orbea 2023 mountainbike modellen
De 2022 Orbea mountainbike collectie is een enorm succes, zo introduceerde Orbea een aangepast Rallon frame, een aangepast Occam frame, een compleet nieuwe Orbea Onna en kreeg de Orbea Laufey maar liefst 3 nieuwe kleuren. Wij verwachten voor de 2023 collectie echter geen enorme wijzigingen, de Orbea Alma 2023 en de Orbea Oiz 2023 zijn nog steeds van de hoogste kwaliteit maar zullen waarschijnlijk wel 3 nieuwe standaard kleurstellingen krijgen. Uiteraard blijft ook de mogelijkheid bestaan om je fiets kosteloos geheel te customizen met behulp van de MyO design module. Verder zullen er enkele specs en details gaan wijzigen, hoogst waarschijnlijk zullen de prijzen ook weer iets worden aangepast

orbea-alma-2023-model-kopen  orbea-orca-2023-model-testen  orbea-oiz-2023-model

Orbea 2023 racefiets en gravelbike modellen
De Orbea 2022 racefietsen zijn enorm populair, de collectie kreeg dan ook een flink aantal updates. Zo kwamen er nieuwe kleurstellingen voor de Orbea Orca OMX, er werd een compleet nieuwe Orbea Orca Aero geïntroduceerd en de Orbea Terra kreeg een nieuw frame met een super strakke geïntegreerde cockpit. Voor de 2023 modellen verwachten we nieuwe kleurstellingen voor de Orca OMR carbon en tevens verwachten we dat de Orbea Avant aluminium nieuwe kleuren combinaties zal krijgen. De mogelijkheid om je fiets te customizen met behulp van de MyO designer zal uiteraard ook blijven en verder zullen er ongetwijfeld diverse specs en prijzen wijzigen voor de Orbea 2023 racefiets en gravelbike collectie.

Orbea 2023 model racefiets, mountainbike of gravelbike kopen?
De reden waarom wij fietsen verkopen is omdat wij mensen happy willen maken met een Orbea die écht aansluit bij zijn of haar wensen! Daarom is het voor aankoop mogelijk om een framemaat bepaling te laten doen en bieden wij een gratis professionele bikefit aan bij aflevering van de fiets, zodat iedereen die bij Maxibikes een fiets koopt ook een perfecte zitpositie heeft. De genoemde meting en bikefit zijn gratis voor onze klant, de bijbehorende kosten zijn dus geheel voor ons! Een fietsmeting zien wij zeker niet als een extra "verkoop tool", wij vinden een goede fietshouding namelijk essentieel om optimaal te kunnen genieten van je fiets. Een tevreden klant zien wij dan ook als een positieve ambassadeur voor Orbea én voor Maxibikes, vind je dit ook belangrijk dan graag tot ziens aan de Waterweg 14A in Nunspeet!


Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

561