Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Welke racefiets modellen heeft Orbea?

Geplaatst: 22 september 2022

Het aanbod racefietsen is tegenwoordig heel breed en uiteraard heeft ook Orbea diverse modellen in het assortiment. We hebben alle standaard racefietsen, gravelbikes en triatlonfietsen overzichtelijk voor je op een rij gezet!

De Orbea Avant is een schitterende aluminium racefiets
In het lagere prijssegment heeft Orbea een mooi afgewerkte aluminium racefiets, uiteraard uitgevoerd met schijfremmen en alle kabels zijn op een subtiele wijze weggewerkt in de cockpit. Het hydroformed triple butted aluminium frame ziet er modern uit, is zeer sterk en de carbon voorvork zorgt voor de nodige stijfheid. Het betreft een endurance model zodat de renner een comfortabele zitpositie heeft, maar als je het stuur laat zakken en een langere stuurpen monteert kun je zeker een aerodynamische houding aannemen.
orbea_avant_h40_d_2022_proefrit
De Orbea Orca OMR is een racefiets met een endurance geometrie
Iemand die op zoek is naar een betaalbare racefiets met een compleet carbon frame en waar je net iets comfortabeler op zit dan is de Orbea Orca OMR een zeer interessant model. Deze gave racer is afgemonteerd met de beste componenten en uiteraard is ook dit model voorzien van hydraulische schijfremmen en een cockpit waarin alle kabels netjes zijn weggewerkt. Meerdere Orca modellen zijn tevens in teamkleuren verkrijgbaar of kun je geheel customizen door middel van de unieke MyO configurator.
orbea_orca_m40_2022_testrit
De Orbea Orca OMX is een lichte competitieve racefiets
Deze racer uit het topsegment is voorzien van het zeer lichte OMX carbon frame, diverse profteams rijden momenteel op dit model in de grote wielerrondes. Door de aerodynamische eigenschappen kun je met deze fiets uitstekend uit de voeten op vlakke rondjes maar in de bergen doet hij helemaal niets onder voor andere modellen, door de moderne geometrie is het dus een echte allrounder! Alle uitvoeringen kun je customizen maar ook de standaard kleuren bieden voldoende keuze en diversiteit voor elke liefhebber.
orbea-orca-omx-2023-maxibikes
De Orbea Orca Aero is de snelste racefiets in het assortiment
Ga je voor brute snelheid dan is de Orbea Orca Aero de beste keuze, door het zeer aerodynamische frame kun je de hoogste snelheden behalen met de minste inspanning. Uiteraard is ook dit model gemaakt van OMX carbon zodat het gewicht laag is en waardoor het frame super stijf is voor een optimale krachtoverbrenging. Deze super strakke Orbea is voorzien van een aerodynamische bidon, bidonhouder en accessoire box welke makkelijk gedemonteerd kan worden. Stel je eigen droomfiets samen of ga voor een van de mooie standaard kleuren.
orbea-orca-aero-2023-maxibikes
De Orbea Ordu is voor elke atleet de ultieme triatlonfiets
Het is Orbea gelukt om een zeer snelle en praktische triatlonfiets te ontwikkelen die geschikt is voor zowel de amateur sporter als de professionele atleet. Het is duidelijk dat hij alle aerodynamische eigenschappen bezit maar door het gepatenteerde OMX carbon is het gelukt om het gewicht relatief laag te houden. Deze fiets is uitgevoerd met een aerodynamische bidon, bidonhouder, accessoire box en een triatlon specifieke cockpit met bijbehorend stuur. Dit super snelle model heeft inmiddels bewezen met de beste mee te kunnen!
orbea-ordu-2023-maxibikes
Met de Orbea Terra gravelbike kun je elk terrein aan
De Orbea Terra wordt geleverd met een hydroformed triple butted aluminium frame of een OMR carbon frame, met beide modellen kun perfect uit de voeten op zowel verharde als onverharde paden. Uiteraard is ook deze gravelbike voorzien van schijfremmen, een kabelloze cockpit en brede grove banden. Afhankelijk van het model kun je kiezen tussen custom kleuren en meerdere standaard kleuren, voor elke renner is er wel een geschikte uitvoering leverbaar. Laat je door niks weerhouden en ga eropuit met deze waanzinnig gave allrounder.
orbea-terra-2023-maxibikes
Wil je alles weten over de Orbea racefietsen 2023?
Wij zijn op de hoogte van alle informatie omtrent de Orbea 2023 racefietsen en wij vertellen je er graag meer over. Ben je geïnteresseerd in een van deze fantastische Orbea modellen, maak dan snel een afspraak bij de grootste Orbea dealer van Nederland!


Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

561