Lees klantwaardering  9,6

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Wat kunnen we van de Orbea 2022 modellen verwachten?

Geplaatst: 25 januari 2021

De beschikbaarheid van de huidige Orbea modellen
De populariteit van ons merk is overweldigend, Orbea was in grote delen van Europa al zeer gewild maar ook in Nederland is het nu een van de toonaangevende merken. Met name de Orbea Orca, Orbea Alma en de Orbea Oiz zijn modellen die bovenaan ieders verlanglijstje staan, maar ook de Orbea Laufey en de Orbea Terra zijn zeer zeker populair te noemen. Door de grote vraag naar Orbea fietsen maar vooral door problemen bij leveranciers van onderdelen is de beschikbaarheid op dit moment lager dan normaal, de 2021 modellen zijn dan ook al niet meer te bestellen. We zien dit leveringsprobleem echter bij alle A-merken, het betreft namelijk een wereldwijd probleem. Wij hebben nog wel enkele Orbea 2021 modellen op voorraad maar deze zal binnenkort ook minimaal zijn, we verwachten medio juli nog wel een flinke levering van Orbea Oiz M30 fietsen in diverse maten en kleuren. Kijk voor een speciaal aanbod fietsen op onze pagina Orbea aanbieding!

Nieuwe Orbea modellen in de 2022 collectie?
Zover we nu weten hoeven we geen spectaculaire dingen van de Orbea 2022 modellen te verwachten, er zal hier en daar een of twee kleuren worden toegevoegd en er zullen zeker ook kleuren verdwijnen. Omdat de Orbea Orca OMX door zijn veelzijdigheid een geweldig succes is verwachten wij dat de Orbea Orca aero uit de collectie zal verdwijnen. De OMX kan namelijk zeer goed uit de voeten op vlakke ondergronden maar hij is ook zeer geschikt voor bergachtige omstandigheden. De Orbea Alma en Orbea Oiz hebben net een nieuw frame dus zullen we binnen deze types niet veel spectaulairs zien. De samenwerking tussen Orbea en Shimano is bijzonder goed te noemen dus de meeste modellen zullen hier weer mee worden afgemonteerd, uiteraard zullen we ook zeer zeker Sram afmontages terugzien. Voor wat betreft het MyO design systeem verwachten we dat er nog meer mogelijkheden bij zullen komen, de laatste optie is de "raw carbon" afwerking voor een spectaculair en super licht resultaat!

orbea-orca-omx-2022-kopen

Orbea 2022 modellen testen
Door de grote vraag naar fietsen is ook ons aanbod met "testers" enorm geslonken, normaal gesproken beschikken wij over het grootste aanbod in Nederland. Maar binnenkort zullen de eerste Orbea 2022 modellen al worden gepubliceerd en kunnen ze weer besteld worden. Voor ons dan ook de mogelijkheid om de nieuwste modellen te orderen zodat we die weer kunnen inzetten voor het testen. Uiteraard zullen wij weer breed inzetten op de Orbea Oiz, Orbea Alma en Orbea Orca maar we kijken ook naar de beschikbaarheid van de Orbea Laufey en Orbea Terra. Naast deze modellen gaat onze aandacht zeker ook uit naar de Orbea Ordu, Orbea Rallon en de Orbea Occam.

Bij aanschaf van een Orbea 2022 altijd een gratis professionele fietsmeting
We blijven doen waar we goed in zijn en dat is onze klanten adviseren over het juiste model, afmontage en maat fiets. Ook voor alle Orbea 2022 fietsen bieden we een gratis professionele bikefit aan zodat elk persoon die bij Maxibikes een fiets koopt een perfecte zitpositie heeft. Onze klant betaald hier niets voor, de tijd en kosten hiervoor worden geheel door ons gedragen! Een fietsmeting zien wij dan ook niet als een extra "verkoop tool", wij vinden een goede fietshouding essentieel om optimaal te kunnen genieten van je fiets. Een tevreden klant zien wij als een goede ambassadeur voor Orbea én voor Maxibikes!


Orbea specialist

Orbea testcenter

Orbea onderhoud

bikefitting

klantwaardering 9.6

561